Arbejdet med at ombygge og restaurere Loen i Permatopia skrider stille og roligt fremad. Loen, der skal fungere som fællessal og mødested, har nu fået døre og vinduer, og isolering og yderbeklædning er også godt på vej.

Loen er tænkt som en central del af fællesskabet. Den skal blandt andet benyttes som spisesal/multirum, og i den forbindelse etableres der fx køkken og børnerum i umiddelbar tilknytning til Loens smukke rum.

Det er også tanken, at Loen skal huse kulturarrangementer, kurser, foredrag, fester og udstillinger. Idéerne er mange, og tiden vil vise, hvad der kommer til at ske i og omkring Loen.

Selve Loen er på 190 kvadratmeter og har en loftshøjde på hele 6 meter. Rummet blev tidligere brugt til kornproduktion. Den smukke gamle trækonstruktion på vægge og loft bevares så vidt muligt.